“A mund të bëhet më keq?!”

Zekirija Ibrahimi

Shkoi Lurani, shkoi Nura, shkoi Jetmiri, shkoi Adnani, shkoi Zaferi, shkoi Hajrullahu, na u dogjën 14 njerëz në spital dhe, përkundër kësaj, ne e pyesnim veten “A mund të bëhet më keq?!”….
Por, ja paska edhe më keq… 46 viktima u dogjën në autobus.
Zoti ua lëntë mendtë në kokë familjarëve!