A po ndodhë rrënimi i Alternativës, një nga themeluesit e saj përcjell një mesazh (FOTO)

Një nga themeluesit e partisë Alternativa dhe aktualisht anëtar i Kuvendit qendror, Mesud Bajrami nga Kumanova përmes një postimi në rrjetet sociale shprehë pakënaqësi lidhur me zhvillimet në këtë subjekt politik.

“Atë që e ndërtova mbrenda 8 viteve më duhet patjetër ta rrënoj sepse ideali i tyre për të cilën e nisëm kauzën ndryshoi!”, ka shkruar Bajrami në profilin e tij në facebook.