A po pret binjakë Elita Rudi?

Elita Rudi pret binjakë?

Elita Rudi dhe Gjiko do të bëhen sërish prindër.

Prezantuesja është shtatzënë për herë të dytë dhe këtë lajm e zbuloi Prive disa javë më parë përmes një fotografie.

Por, a është në pritje të binkjakëve?

Këtë përgjigje e kuptoni në videon më poshtë