A S’JU VJEN TURP?

INA
INA

21/02/2024

Hasim Memishi-Sopi

A S’JU VJEN TURP?

A s’ju vjen turp të shkoni nëpër fshatra me rrugët plot me baltë e t’ju premtoni ardhmëri Europjane;
A s’ju vjen turp të flisni për cilësinë e arsimit, nëpër shkollat ku s’ka kushte elementare për mësim;
A s’ju vjen turp të shkoni me vetura me xhama t’zi në vendbanimet ku çdo gjë është zi e më zi;
A s’ju vjen turp të flisni për meritokraci, ku çdo punësim kalon nga dega e partisë;
A s’ju vjen turp të flisni me njerëzit që rrogat i kanë më të vogla se çmimi i kravatave tuaja;
A s’ju vjen turp të flisni për sportin, ku të vetmin sport që e njihni është sporti i tenderave;
A s’ju vjen turp të flisni për cilësinë e universiteteve, ndërsa fëmijët tuaj i shkolloni jashtë vendit;
A s’ju vjen turp të flisni për shëndetësinë, ku për çdo kontrollë, ju shfrytëzoni ose spitalet private, ose ikni jashtë shtetit;
A s’ju vjen turp të thoni se jeni shërbetorë të popullit, kurse rininë e keni bërë shërbetorë tuajin

🤐🤐🙄

TË FUNDIT

ME TE LEXUARA

LEXO MË SHUMË

policia-veri

A do të jetë Kosova, Ukraina e radhës?

sunaj-raimi

Gjuha shqipe dhe obligimet tona kombëtare!

granit osmani

Nuk e di si mund kumanovarët ta mbështesin BDI-në pas gjitha të bëmave të tyre!

Ibrahim Kazimi

Romani «Eskadronët e Vdekjes»(kronikë e një kasaphane) -një sakrament historik mbi sakrificën kombëtare…

rexhail ramadani

S’kam asgjë personale me Ahmetin, por ai krijoi një regjim hibrid mbi popullaten shqiptare

kalosh

Armiku historik

nato-1

Problemi i madh që NATO kishte në Luftën e Ftohtë, tani është edhe më i madh…

enver tivari

Zbulohet urdhri i Enver Hoxhës për masakrën e Tivarit: “T’i zhdukim ose t’i shpërngulim” shqiptarët

nexhat

Paragjykimet ndaj proçesit zgjedhorë

INFO

NA NDIQ