Adelina Marku detekton shkaqet e “shpartallimit” të Lëvizjes BESA

0

Opinionistja Adelina Marku në mënyrë indirekte ka komentuar zhvillimet e fundit që ndodhën në Lëvizjen BESA, e cila pësoi tronditje dhe përçarje mes dy grupimeve. Ajo ka detektuar shkaqet që kanë çuar në humnerë partinë që deri dje radhitej forca e dytë politike opozitare tek shqiptarët në Maqedoni.

“Omnipotenca posesive – shkak përcarjesh t ‘partive politike shqiposh . Ejakulimi si pasojë, se as kënaqësi s’ pjell! Gjynafqarë! Meshkuj papjekanë, t’paaftë para sabrit/durimit. Asnjë grua lidere s’do bënte këtë teatër amaterizëm. Asnjëra nga ne!!!

Më ka mar malli të flas për ndikimin e partive shqiptare në demokraci, e jo për omnipotencën që zgurdullon syt e vesht e vuajerëve gjynafqarë. Pfyyyy derexhe gjelash!”, ka shkruar Adelina Marku në një postim të saj në facebook. (INA)