Administrata e komunës së Çairit pa rroga, e kujtojnë Izet Mexhitin

0

Të punësuar brenda komunës së Çairit kanë shprehur revoltën ndaj kryetarit aktual Visar Ganiu. Ata kanë theksuar për agjencinë e lajmeve INA se ‘KONTRATA’ dhe projektet komunale nuk janë duke ecur me dinamikën e duhur.

Shqetësiki kryesor ka të bëjë me vonesat në realizimin e pagesavecpër rrogat.

“Administrata e komunës pa rroga. Visar Ganiu nuk u ka lëshu rroga administratës komunale.Gjatë këtij mandati êshtë hera e dytē që komuna e Çairit ka probleme me pagesat e rrogave,në fillim tē këtij viti të punsuarit e çerdheve në Cair u ballafaquan me mospagesë të rrogave tani edhe administrata”, thekson një i punësuar brenda komunës së Çairit.

Sipas informacioneve nga tē punsuariit deri kah fundi i këtij muaji nuk do ketë rrogë për shkak se me rrogat e administratës po paguher borxhi ndaj ngrohtores.

Të punsuarit thonë se në kohën e Izetit për 12 vite asnjēher nuk na ka ndodhë të mos e marim rrogën në kohë.INA