Aerodromi vatër e koronavarisuti, një pjesë e madhe e banorëve nuk respektojnë masat

0

Komuna e Aerodromit vazhdon të jetë në krye të listës së komunave me më shumë të infektuar me COVID-19. Edhe pse është shndërruar në “vatër” të virusit Korona shumë qytetarë në këtë komunë nuk respektojnë fare masat. Nuk mbajnë maska dhe nuk ruajnë as distancën.

“Ka që nuk besojnë aspak, ka që janë të frikësuar shumë, ka si unë që janë si unë të kujdesshëm, por jo rreptësishtë të kujdesshëm. Nuk u besoj shumë numrave, por pse rritet, sepse e tillë është pandemia, shpejtë infektohen njerëzit por mendoj se nuk janë aq fatale pasojat.”