Aeroplani me porosi mbi Shkup: Po shihet korrupsioni!

Një aeroplan sot gjatë orëve të paraditës ka fluturuar mbi Shkup, duke bartur një pankartë me një porosi “Po shihet korrupsioni!”.

Porosia ka valvitur mbi Shkup dhe se ka nxitur vëmendjen e shumë qytetarëve. Nuk dihen detajet se kush po fluturonte me këtë Aeroplan. (INA)