Aeroplanit qeveritar i bllokohet rrota, ateron urgjentisht

Avioni i Qeverisë DZR i përdorur për fluturime dhe udhëtime të nëpunësve civilë kishte një problem dhe zbarkoi në mënyrë emergjente në aeroportin e Shkupit, informon “Telma”.

Një ulje “emergjente” të avionit të markës “lirijet” ka ndodhur rreth orës 02:20 të mëngjesit. Nuk ka pasur të lënduar, ndërsa në avion nuk ka pasur pasagjerë, por vetëm ekuipazh.

Avioni kishte probleme me bllokimin e rrotës së përparme. Pas zbarkimit, avioni nuk mund të lëvizte në pistën, por është tërhequr./Zhurnal.mk