Afganezi e therë me thikë shqiptarin për shkak se deshti…(VIDEO)

Një shtetas 26-vjeçar afganez, para Gjykatës së Kielit në Gjermani, të premten ka pranuar se e ka therë me thikë një shtetas kosovar 19-vjeçar. Për shkak të zemërimit të madh që shqiptari iu kishte afruar me qëndrim seksual, ai e ka therë ate në një qendër strehimi në Neumünster. Sipas tij, si mysliman i devotshëm, kontaktet e tilla janë një mëkat i madh. Shqiptari i ishte afruar dhe ka dashur t`ia zhveshë pantallonat. Me këtë rast, afganezi e godet me grusht në kokë dhe mbrohet me një thikë kuzhine. Kliko videon më poshtë tek reklama…