Agallaret e shtetit Zaev -Mickovski po merren vesh, shqiptarët po heshtin

Urim Saliu

Zaev shkon e takohet me nje lider qe cdo e dyta fjale eshte kunder te drejtave te shqiptareve ndersa vete flet per te ardhmen e perbashket shqiptaro-maqedonase.

S’ka gje me kontradiktore se sa kjo dhe aq me teper kur nuk e di kush pas kuintave se per cfare jane marre vesht. Partite shqiptare ne menyre poshteruese shikojne nga distanca si merren vesht agallaret e shtetit Zaev -Mickovski. Ky nencmim eshte per keqardhje…