Ahmeti: Ja çfarë i thashë Albin Kurtit

Lideri i BDI-së, Ali Ahmeti thotë se në Ohër nuk është në rolin e këshilltarit, por se i kanë kryeministrit Kurti që të qëndrojë fort në negociata dhe t’iu besoj amerikanëve.

Ai theksoi se, SHBA-të çdoher kur japin garancione, u qëndrojnë atyre prapa.

Lideri i BDI-së në intervistën për T7 ka thënë se, bisedimet mund të zgjasin deri në orët e vona, pasi negociatorët ndërkombëtar kanë anuluar takimet e tyre zyrtare.

Sipas, Ahmetit, marrëveshja do t’i sjell stabilitet dhe progres rajonit, sepse nuk jetohet gjithmon në hasmëri. (INA)