Ahmeti: NATO dhe G7 kanë dal pas nesh me agjendën e gjelbërt

Kreu i BDl-së Ali Ahmeti sonte ishte mysafir në Klan Maqedoni.

Në pyetjen e gazetarit për agjendën e gjelbërt të cilin e promovoi BDl para ca kohësh , Ahmeti deklaroi:

”Ky ribrendim i joni na dergon me afer NATO-s sepse edhe NATO doli me agjend te gjelbrt dmth i perkushtoi nje pasus te tere agjendes e gjelbert, tani edhe G-7 doli pas nesh, dmth kuptohet e gjitha kta kane dale pas nesh, perderisa NATO doli pas nesh, Edi Rama doli pas nesh, G-7 pas nesh , ateher dmth se ne me nuk matemi me LSDM-ne, por e NATO, G-7..”