Ahmeti përkujton Adem Jasharin, Hamzën e Shabanin: 20 vitet e para të përjetësisë suaj janë 20 vite të mallit tim (FOTO)

0

20 vjet pas rënies heroike të Komandantit Legjendar të UÇK-së, Adem Jashari, lideri i BDI-së, Ali Ahmeti në rrjetin e tij social të facebook-ut ka përkujtuar heroizmin e bacës Shaban, Hamzë Jasharit dhe Adem Jasharit.

“Baca Shaban, Hamzë, Adem, 20 vitet e para të përjetësisë suaj janë 20 vite të mallit tim që shuhet kur të plotësohet amaneti juaj dhe i dëshmorëve të kombit.L A V D I”, shkruan Ali Ahmeti.