Ahmeti : Po sikur unë të them se Zaevi shkon në opozitë

0

“Duket sikur ua shkëputë zemrën nga gjoksi për çdo avancim e të drejta për shqiptarët si kombëtare, ashtu edhe për investitorët shqiptar për të cilët vazhdimisht kemi kërkuar që ata të favorizohen, të përkrahen. Ne nuk kërkojmë më shumë, nuk kërkojmë as t’ua lëmojmë zemrat e as t’ua shkatërrojmë zemrat”, deklaroi Ahmeti gjatë tubimit parazgjedhor nga Gostivari
Nëse populli shqiptar nuk e voton BDI-në, cili ka për ta votuar, pyeti Ahmeti, duke shtuar se më mirë se ata askush nuk dinë dhe mundet ti çojë punët përpara.