Ahmeti pse nuk ishte në iftar tek Zaevi?!

0

Mbrëmë kryeministri, Zoran Zaev organizoi iftar për nder të Muajit të shenjtë të Ramazanit ku morën pjesë kryetari i Lëvizjes BESA, Afrim Gashi, kryetari i parlamentit Talat Xhferi, deputetë, anëtarë dhe këshilltarë të qeverisë, si dhe kryetar komunal e bashkëpunëtorë të tij të jashtëm.

Ndërkohë, në këtë iftar nuk ka qenë i pranishëm kryetari i BDI-së, Ali Ahmeti, dhe kjo shihet qartë nga tavolina kryesore ku pranë Zaevit nuk duket askund Ahmeti, andaj me të drejt është shtruar pyetja nga komentuesit në rrjetet sociale se: Zaevi nuk e ka ftuar Ahmetin në iftar, apo ky i fundit nuk ka marrë pjesë në këtë organizim të kryeministrit./Almakos