Akademia Shqiptare Amerikane e Shkencave dhe Arteve i nderoi 15 personalitete me titullin Akademik (post mortum)

0

Akademia Shqiptare Amerikane e Shkencave dhe Arteve, Nju Jork-Shkup, më 13 prill 2018 i nderoi me titullin Akademik (post mortum) personalitete të shkencave dhe arteve nga Maqedonia. Ja lista e plotë e të vlerësuarëve: Prof. Dr. Fadil Sulejmani Prof. Dr. Masar Kodra Prof. Dr. Remzi Nesimi Prof. Dr. Xhevat Gega Prof. Dr. Petro Janura Prof. Dr. Ali Vishko Prof. Dr. Rahmi Tuda Prof. Dr. Asllan Selmani Prof. Dr. Nexhat Abazi Prof. Dr. Mahmud Hysa Prof. Dr. Musli Halimi Prof. Ismail Hoxha, kompozitor dhe pedagog i muzikës Adem Kastrati, piktor akademik Ismail Hoxha, kompozitor dhe pedagog i muzikës Adem Kastrati, piktor akademik