Aktori malazez blenë në Ulqini një vilë me vlerë një milion euro

0

Aktori malazez Milutin Mima Karaxhiq ka vendosur të blejë një vilë në Ulqin me vlerë një milion euro.

Shtëpia është njëqind metra larg plazhit dhe për vite me radhë është planifikuar të blihet, përcjellin portalet malazeze, transmeton Ulqini Online.

Vlerat e patundshmërive në Ulqin janë mjaft të larta ndërsa zonat në breg të detit janë edhe disa herë më të larta.