Aktorja “Sasa” përkrah “Grupin e Kumanovës” (foto)

0

Te Solidarizohemi me Grupin Kumanova

Duke i ditur te gjitha rrethanat qe po ndodhin ne shtetin e Maqedonise, secili nga ne qe e ndien veten Shqipetar duhet te solidarizohet me pjestaret e Grupit te Kumanovës per arsye se ata qe afro 3 dite gjenden ne greve urie, arsyjet e kesaj greve jane kushtet e veshtira dhe malltretimet qe ju behen vazhdimisht vellezerve tane ne burgjet sllave.
LIRI PER ÇLIRIMTARËT! 🇦🇱