Alarmi për bombë në Shkup, i rrejshëm

Burime të Alsat brenda Ministrisë së Punëve të Brendshme njoftojnë se pas vendosjes së perimetrit të sigurisë dhe kryerjes së kontrolleve, është vërtetuar se bëhet fjalë për alarm të rrejshëm për bombë në rrugën “Aradhet Partizane”.

Sipas informacioneve jozyrtare bëhet fjalë për dy peshore, që kanë shkaktuar panik tek qytetarët.

Tashmë policia ka zhbllokuar trafikun drejt rrugës “Franklin Ruzvelt”, që ishte bllokuar për shkaqe sigurie.