Alarmon Naim Miftari: Maqedonia po i vret shqiptarët, kjo është metoda që po e përdorin

Ish-eprori i lartë i UÇK-së dhe ish-agjenti i SHIK-ut, Naim Miftari, ka alarmuar me një postim në Facebook.

Ai shprehet se shteti i Maqedonisë po i vret shqiptarët.

Sipas tij, mjekët maqedon me oksigjen po i vrasin shqiptarët që po shtrihen në spitale.

Ai shkruan se, vrasja e shqiptarëve po ndodh nëpërmjet oksigjenit.

Postimi i plotë:

Oksigjeni Serbo-Maqedon po vret Shqiptarë!

Maqedonia po vret Shqiptarë, jo me armë dhe me polici e ushtri si më parë, por po vret me Oksigjen me mjekë, mbi 70% të Shqiptarëve që po shtrihen nëpër spitale nga corona Virusi 19 në Maqedoni po vdesin, te Bullgaro-Maqedonasit” nuk shkon as 20% rasti i vdekjeve!BotaSot