Aleksandrova porosi Milloshoskit: Ishit i preferuari im, por tani ma keni ndryshuar mendimin

0

Akuzat në Kuvend në mes deputetëve kanë vazhduar. Në qendër të vëmendjes kësaj here ishin, Emilija Aleksandrova dhe Antonio Milloshoski.

“Kolegë i nderuar Milloshoski, ishit i preferuari im. Por ma keni ndryshuar total mendimin, për atë se si duhet të duket një politikan. Për shkak tuajin, njerëz po qëndrojnë nëpër burgje”, i tha Aleksandrova Milloshoskit.