Aliu: ASH-ja dhe Taravari dëshmuan se mundet edhe NDRYSHE

0

Qenan Aliu

ASH-ja dhe Arben TARAVARI dëshmuan se mundet edhe NDRYSHE edhe më mirë !
Një digresion krejtësisht miqësor,
Aleanca për Shqiptarët NUK E KA MARË KËSHILLIN E KOMUNËS NË GOSTIVAR. Këshilli është organi më i lartë në Vetëqeverisjen Lokale dhe përbërja e tij i takon mozaikut politik të qytetarëve të GOSTIVARIT.
Pra në Këshillin e komunës së Gostivarit konform ndryshimit të bindjeve të mozaikut përfaqësues partiak ËSHTË KRIJUAR SHUMICË E RE. Këshillin nuk mund ta merë asnjë parti .
BDI-ja u prononcua se E MORI, por ja që e humbi shumicën. Pra nuk e kishte marë, këshilli ju takon qytetarëve të Gostivarit .
Aleanca për Shqiptarët dhe Arben TARAVARI siç duket dëshmuan me QEVERISJEN se mundet edhe NDRYSHE edhe më mirë, por pa pandehur se kanë marë Këshillin, por thjesht kanë fituar mbështetjen e shumicës së qytetarëve të Gostivarit të përfaqësuar në këshillin e komunës .