Almeda dhe Tolga, prindër për herë të dytë

Almeda Abazi dhe Tolgahan janë bërë prindër për herë të dytë.

Sot, në Turqi, ish-Missi shqiptar ka kryer suksesshëm lindjen e vajzës. Ajo do të quhet Alina, siç ka zbuluar çifti paraprakisht gjatë shtatzënisë së Almedës.

https://www.instagram.com/p/CP3jwrptIMA/?utm_source=ig_embed&ig_rid=622aaf98-de1d-492c-bed7-ac7885d6e5ce