Ambra do ju ‘përvëlojë’ ëndrrat

Ambra Vitiello është ish finalist e Miss Italia dhe po ngjit shumë shpejt hapat e karrierës në fushë ne modës.

Kur ishte vetëm 19 vjeçe, Vitiello ka marrë pjesë si opinioniste sportive, në emisione të ndryshme si “Tiki Taka” dhe “Si gonfia la rete”.

Në setin më të fundit fotografik, Ambra ka nxjerrë në pah format e saj shumë seksi, por edhe bukurinë mesdhetare.