Ana e Malit do të fitojë shesh publik, donacion prej 212 mijë dollarëve nga mërgimtari në SHBA

0

Këtë të diel, me 14 tetor, solemnisht do të shënohet fillimi i punimeve për ndërtimin e sheshit publik në zonën e Anës së Malit.

Ky projekt, me vlerë 212.000 euro, është donacion i familjes Hajdari, e cila e ka prejardhjen nga kjo zonë dhe jeton në SHBA.

Pritet që punimet në këtë objekt të përfundojnë për shtat muaj, gjegjësisht në maj të vitit të ardhshëm.