Apple do të ndërrojë ‘touchscreenin’ e iPhone X falas nëse ai nuk punon

0

Nëse keni probleme me “touchscreenin” e Iphone X, kompania Apple ka vendosur të ju ndihmojë.

Nga tash çdo kush që ka probleme me “touchscreen” mund të shkojë në dyqanet më të afërta të Apple dhe të ndërrojë ekranin. Kjo vlen vetëm për Iphone X.

Kjo ofertë nuk vlen nëse ekrani juaj është i thyer. Vlen vetëm nëse nuk funksionon si duhet.