Arben Taravari t’fala nga Saraji dhe Shuto Orizarja, entuziazëm dhe mobilizim i fuqishëm i strukturave

Karavani i Taravarit, i shoqëruar nga ish-kryetari Zijadin Sela dhe eksponent të lartë të partisë se asaj zone, sonte kan vizituar Sarajin dhe Shuto Orizaren.Ne njê atmosfere impozante para nje nunri te madh aktivistesh dhe simpatizantesh Taravari dhe Sela bashkbiseduan me antaret e tyre per mobilizimin e ardhshem dhe angazhimin e tyre me te madh ne teren duke u gjendur afer qytetareve, te punojne deri ne largimin perfundimtar te se keqes.

Verehet nje entuziazem dhe eufori ne te gjithe strukturen e ASh-se si dhe shtimi i dukshem i radheve te Aleances kudo neper vendbanimet shqiptare.