Argumentet shqiptare karshi maqedonasve

0
Foto:Arkiv

Nga Sulejman Mehazi/

Të nderuar bashkëqytetarë maqedonas, kujdes, me bashkëvendasit shqiptarë, se Ministri i parë i shtetit shqiptar, Mehmet Deralla, lindi në Pollogun e Tetovës;
Kujdes, me bashkëvendasit shqiptarë se, nëna e Skënderbeut, lindi në Pollogun e Tetovës;
Kujdes me bashkëvendasit shqiptarë se, Mustaf Sheh Tetova, ka qenë sekretar i Lidhjes Shqiptare të Prizrenit;
Kujdes, me bashkëvendasit shqiptarë se, mjeku i famshëm shqiptaro-amerikan Ferit Muradi që mori çmimin Nobel, është me prejardhje nga Pollogu i Tetovës shqiptare;
Kujdes, me bashkëvendasit shqiptarë se, Tetova ka dy Universitete;
Kujdes, me bashkëvendasit shqiptarë se, e Shenjta Nëna Terezë, që mori çmimin Nobel, lindi në Shkupin e shiptarëve të Maqedonisë Veriore;
Kujdes, me bashkëvendasit shqiptarë se, Kongresi i Alfabetit, u mbajt në qytetin e Manastirit të shqiptarëve të Maqedonisë Veriore;
Kujdes, me bashkëvendasit shqiptarë se, Tetova ka Eiten 5 të famshme;
Kujdes, me bashkëvendasit shqiptarë se, kanë pasanikun më të madh shqiptar, Lazim Destanin, që me humanizmin e tij të madh e duan jo vetëm tetovarët, por gjithë shqiptarët, ai ka dhe klubin futbollistik “Shkëndija”, që luan me Milanin.
Kujdes, dhe ju bashkëkombas të Shqipërisë që krekoseni ndaj vëllezërve tuaj shqiptarë në Maqedoninë Veriore, se gjithëçka filloi nga zemra e Iliridës, që sot Shqipëria është shtet.