Arifi: Unë do të formojë Qeverinë lokale, PDSH dhe PVD shkojnë në opozitë (VIDEO)

0

Pas publikimit të rezultateve të zgjedhjeve lokale është paraqitur Shqiprim Arifi kryetar i APN-së në Televizionin Aldi.

Arifi ka sqaruar opinionin për shumë gjëra pse ka ndodhur kjo zgjatje e rezultateve dhe kush ka qenë përgjegjës për këtë gjendje në Komunën e Preshevës.

Arifi ka thënë Presheva tani do të marrë frymë shlir pasi qytetarët kanë dhënë verdiktin e vetë dhe kanë sjellur rinin që të udhëheq për 4 vite të ardhshme.

Video materialin mund ta ndiqni më posht: