Arinjtë e Shkupit janë ripërtërirë në Zvicër (VIDEO)

Arinjtë Sami dhe Jamila 18-vjeçare janë sjellur nga Shkupi në Zvicër, për shkak të kushteve mizere në të cilat jetonin. Tani ata e kanë një vendbanim të ri në Zvicër dhe dukshëm mund të shihet rikuperimi i tyre në vendin alpik, informon portali Shtegu. Për më tepër, në vazhdim ndiqeni videon e gazetës “20 Minuten”.

https://www.20min.ch/video/zweites-leben-fuer-mazedonische-baerengeschwister-in-arosa-653243462752