Ariu zbret deri tek Banja e qytetit të Tetovës (Fotot)

0

Edhe pse kohë vere dhe lëvizja e qytetarëve gjithnjë e më e madhe për shkak të motit të mirë, ariun nuk e ka ndaluar asgjë që të zbret deri tek Banja e qytetit të Tetovës.

Sa interesante aq edhe e rezikshme pasiqë këtë pjesë e vizitojnë shumë qytetarë të cilët dalin për relaks dhe ajër të pastër.

Kafshët erga kohëve të fundit kanë shpeahtuar vizitat nëpër qytetet.

Kohë më parë një derri egër kishte zbarkuar në qendër të qytetit të Kumanovës.