Arjanit Hoxha thirrje anëtarësisë për të votuar kandidatët e ASH-së dhe pret reciprocitet për Tetovën dhe Zhelinën

Sekretari i përgjithshëm i Lëvizjes BESA, Arjanit Hoxha ka bërë thirrje që anëtarësia e tyre të mbështesë kandidatët e ASH-AAA në gjitha komunat ku garon, por përkrahjen e ndërsjellt të tyre për Tetovën dhe Zhelinën.

Këtë qëndrim e ka komunikuar përmes një konference me mediat.

 

https://m.facebook.com/tv21hd/videos/208711174667561/