Arjanit Hoxha viziton Studeniçanin: Pas zgjedhjeve hapet zyra rajonale për bujqësi

Në takimin me banorët siç raporton monitor.mk Hoxha ka folur për problemet me të cilët përballen bujqit.

Hoxha u premtoi banorëve e se menjëherë pas zgjedhjeve lokale në Komunën e Studeniçanit do të hapet zyrja rajonale për Bujqësi.

Rrespektivisht u diskutua për çmimin e duhanit dhe planet që ka Ministria për Komunën e Studeniçanit.

Hoxha u premtoi bujqve se këtë vit çmimi i duhanit do të jetë shumë më i mirë se vitin e kaluar dhe i njoftoi ata se me vendim të ministrisë, është hequr klasa e katërt.