Arrestohet një 37 vjeçare nga Kosova në Tearcë

0

Dje rreth orës 03.00, pjesëtarë të policisë nga Sektori për punë të brendshme Tetovë, kanë privuar nga liria 37-vjeçaren A.Sh. shtetase e Kosovës, e cila ka qëndruar në një objekt hotelerik, në fshatin Tearcë të Tetovës, në të cilin është realizuar aksion kontrollues.

Shtetasja e Kosovës A.Sh. pas mbajtjes dhe dokumentimit të rastit në Stacionin policorë Tetovë, është dorëzuar në Njësitin për krime ndërkufitare, migracion të huaj dhe riatdhesim Tetovë, për procedurë të mëtutjeshme, prej ku edhe është depërtuar në shtetin e sajë amë.