Arrestime në Shkup

Ministria e Brendshme ka iniciuar padi penale ndaj një 18 vjeçari nga Shkupit, nën dyshimet se gjatë vitit 2017 ka kryer 8 vepra penale. I dyshuari, sipas policisë ka kryer vepra penale kryesisht “vjedhje të rënda” nëpër objekte shkollore, shtëpi private dhe ka tentuar të grabisë persona në rrugë.

Në një vepër penale, në ndihmë të 18 vjeçarit ka qenë edhe një 19 vjeçar po ashtu nga Shkupi.

Ata dyshohen për vjedhje të telefonave celular nëpër shkolla të cilët më pas i kanë shitur në Bit Pazar, kuletave dhe arit. Të pandehurit dyshohet se më pas kanë shitur gjërat e vjedhura, vlera e përbashkët e të cilave ka arritur në 212 mijë denarë.