Arrestohet 35 vjeçari nga Tetova, dërgohet në burg për vuajtje të dënimit

Është arrestuar sot një 35 vjeçar nga Tetova, dhe është dërguar menjëherë në burg për vuajtje të dënimit.
“Sot rreth orës 12:15 minuta në rrugën “Marshall Tito” në Tetovë, policia ka arrestuar personin B.R. i dënuar me burg prej një vjet e dy muaj, për veprën penale “prodhim dhe lëshim në qarkullim të substancave narkotike”, njoftoi zëdhënësi i SPB tetove, Marjan Josifovski.