Arrestohet 44 vjeçari nga Tetova, i konfiskohen 13 mijë euro të falsifikuara

Policia e Tetovës pas një bastisje ka arrestuar 44 vjeçarin, banorë i Leshnicës së Poshtme tek i cili janë gjetur mbi 13 mijë euro të falsifikuara, material tjetër dhe dokumente për vepra të ngjashme. Bastisja dhe arrestimi janë kryer në periudhën prej 10:30 deri në ora 11:20 minuta.