Arrihet marrëveshja politike për bashkëqeverisje APN-LRPDSH (Video)

0

Kryetari i APN-së Shqiprim Arifi si dhe ai LrPDSH-së Sami Salihu sot në sallën e Kuvendit Komunal në Preshevë kanë nënshkruar marrëveshjen politike për bashkëqeverisje.

Dokumenti i tërësishëm: