Arrihet marrëveshje në mes banorëve të Siniçanit dhe Urviçit

0

Arrihet marrëveshje mes banoreve të Siniçanit dhe te Urviçit për kontestin rreth ujësjellësit, përcjell Gazeta Express.

Banorët e Urviçit janë pajtuar që uji te merret nga burimet që pretendonin se i takojnë fshatit të tyre, ndërsa në këmbim kanë kërkuar realizimin e pesë kërkesave. Banorët e të dyja fshatrave pas përfundimit të takimeve gjithashtu do të vizitojnë vendin nga ku do të sigurohet uji për fshatin Siniçan dhe aty pritet të zyrtarizojnë arritjen e marrëveshjes.