Shkollat e mesme sot përfundojnë vitin shkollor, shkollat fillore më 17 qershor

Përfundimi i vitit shkollor më 17 qershor ishte caktuar për të gjithë nxënësit, por kërkesës së Sindikatës së Nxënësve të...
Lajme të ngjajshme Aktuale

Tetovë, mosmarrëveshje mes myftineve për kurbanet

Ligji për Vetqeverisjen Lokale/ Fronti Evropian dhe LSDM-ja nuk mbështesin ndryshimet e ligjit!

“8 milionë euro i kam për shpenzime personale”/ Gazetari i njohur tregon rastin e një shqiptari që kishte habitur policinë në Dubai

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti njofton se gjatë vizitës së tij në Stamboll, pati takim me shkrimtarin dhe fituesin e...
Lajme të ngjajshme Aktuale

Tetovë, mosmarrëveshje mes myftineve për kurbanet

Ligji për Vetqeverisjen Lokale/ Fronti Evropian dhe LSDM-ja nuk mbështesin ndryshimet e ligjit!

“8 milionë euro i kam për shpenzime personale”/ Gazetari i njohur tregon rastin e një shqiptari që kishte habitur policinë në Dubai

Një qershori është dita ndërkombëtare e mbrojtjes së fëmijëve, ku vëmendja e prindërve, shtetit dhe shoqërisë drejtohet tek fëmijët në...
Lajme të ngjajshme Aktuale

Tetovë, mosmarrëveshje mes myftineve për kurbanet

Ligji për Vetqeverisjen Lokale/ Fronti Evropian dhe LSDM-ja nuk mbështesin ndryshimet e ligjit!

“8 milionë euro i kam për shpenzime personale”/ Gazetari i njohur tregon rastin e një shqiptari që kishte habitur policinë në Dubai

Një sërë ndryshimesh në fushën e arsimit janë paraparë të zbatohen nga Qeveria e re në katër vitet e ardhshme....
Lajme të ngjajshme Aktuale

Tetovë, mosmarrëveshje mes myftineve për kurbanet

Ligji për Vetqeverisjen Lokale/ Fronti Evropian dhe LSDM-ja nuk mbështesin ndryshimet e ligjit!

“8 milionë euro i kam për shpenzime personale”/ Gazetari i njohur tregon rastin e një shqiptari që kishte habitur policinë në Dubai

Me konstituimin e Komisionit për Menaxhimin e Trashëgimisë Natyrore dhe Kulturore Botërore në Rajonin e Ohrit dhe miratimin e rregullores...
Lajme të ngjajshme Aktuale

Tetovë, mosmarrëveshje mes myftineve për kurbanet

Ligji për Vetqeverisjen Lokale/ Fronti Evropian dhe LSDM-ja nuk mbështesin ndryshimet e ligjit!

“8 milionë euro i kam për shpenzime personale”/ Gazetari i njohur tregon rastin e një shqiptari që kishte habitur policinë në Dubai

-A e din çfarë është kjo? Po. -Çfarë është? Laps. -Laps është në rregull, mere lapsin tani, këtu e kemi...
Lajme të ngjajshme Aktuale

Tetovë, mosmarrëveshje mes myftineve për kurbanet

Ligji për Vetqeverisjen Lokale/ Fronti Evropian dhe LSDM-ja nuk mbështesin ndryshimet e ligjit!

“8 milionë euro i kam për shpenzime personale”/ Gazetari i njohur tregon rastin e një shqiptari që kishte habitur policinë në Dubai

Nxënësit shqiptarë nga Ohri, të cilët mbarojnë arsimin fillor, nuk kanë ku të vazhdojnë arsimin e mesëm në gjuhën e...
Lajme të ngjajshme Ars-Kult

Tetovë, mosmarrëveshje mes myftineve për kurbanet

Ligji për Vetqeverisjen Lokale/ Fronti Evropian dhe LSDM-ja nuk mbështesin ndryshimet e ligjit!

“8 milionë euro i kam për shpenzime personale”/ Gazetari i njohur tregon rastin e një shqiptari që kishte habitur policinë në Dubai

Edhe pse ministri dhe zëvendësministri shqiptar nga radhët e BDI-së Ministria e Arsimit dhe Shkencës ka injoruar terësisht dy universitete...
Lajme të ngjajshme Aktuale

Tetovë, mosmarrëveshje mes myftineve për kurbanet

Ligji për Vetqeverisjen Lokale/ Fronti Evropian dhe LSDM-ja nuk mbështesin ndryshimet e ligjit!

“8 milionë euro i kam për shpenzime personale”/ Gazetari i njohur tregon rastin e një shqiptari që kishte habitur policinë në Dubai

Altrim A. Mamuti, i lindur në Tetovë, ka përfunduar studimet në shkencat biologjike (Biological Sciences) në Columbia University in the...
Lajme të ngjajshme Ars-Kult

Tetovë, mosmarrëveshje mes myftineve për kurbanet

Ligji për Vetqeverisjen Lokale/ Fronti Evropian dhe LSDM-ja nuk mbështesin ndryshimet e ligjit!

“8 milionë euro i kam për shpenzime personale”/ Gazetari i njohur tregon rastin e një shqiptari që kishte habitur policinë në Dubai

Korridoret e shkollave dhe sallat e edukatës fizike do të jenë hapësirat e reja ku këtë vit do realizohen provimet...
Lajme të ngjajshme Aktuale

Tetovë, mosmarrëveshje mes myftineve për kurbanet

Ligji për Vetqeverisjen Lokale/ Fronti Evropian dhe LSDM-ja nuk mbështesin ndryshimet e ligjit!

“8 milionë euro i kam për shpenzime personale”/ Gazetari i njohur tregon rastin e një shqiptari që kishte habitur policinë në Dubai

ME TE LEXUARA

4 orë
Profesoresha nga Shkupi: Mos qofshi në lëkurën tonë në fundvit kur përfundohen notat!
6 orë
MASH: Është përgatitur ditari i ri elektronik, do të përdoret pasi të kalojë fazën e testimit
8 orë
Në Kumanovë në maj janë regjistruar mbi 900 nxënës në klasën e parë
10 orë
Edhe tre ditë deri në përfundim të vitit shkollor, orë të shkurtuara për filloristët për shkak të të nxehtit
2 ditë
Optika Indzi, dyqani më i mirë për syze optike dhe të diellit në Kumanovë

TË FUNDIT

4 orë
Profesoresha nga Shkupi: Mos qofshi në lëkurën tonë në fundvit kur përfundohen notat!
6 orë
MASH: Është përgatitur ditari i ri elektronik, do të përdoret pasi të kalojë fazën e testimit
8 orë
Në Kumanovë në maj janë regjistruar mbi 900 nxënës në klasën e parë
10 orë
Edhe tre ditë deri në përfundim të vitit shkollor, orë të shkurtuara për filloristët për shkak të të nxehtit
2 ditë
Optika Indzi, dyqani më i mirë për syze optike dhe të diellit në Kumanovë