MASH: Libri i Historisë dhe Shoqërisë për klasën e pestë tërhiqet nga përdorimi

Libri i Historisë dhe Shoqërisë për klasën e pestë është tërhequr nga përdorimi për shkak të gabimeve përmbajtësore. Ministria e...
Lajme të ngjajshme Aktuale

Escobar e Lajçak bëjnë bashkë opozitën në Zyrën e BE-së

Drejtori i Endokrinologjisë nuk i frikësohet shkarkimit: E dimë se pozicioni ynë është i përkohshëm

Çair, promovohet klubi i çiklizmit “Arbër Shaqiri”

Senati i Universitetit të Tetovës mbajti seancë më 29 maj 2023 dhe mori vendim për anulimin e konkursit publik për...
Lajme të ngjajshme Maqedoni

Escobar e Lajçak bëjnë bashkë opozitën në Zyrën e BE-së

Drejtori i Endokrinologjisë nuk i frikësohet shkarkimit: E dimë se pozicioni ynë është i përkohshëm

Çair, promovohet klubi i çiklizmit “Arbër Shaqiri”

Akoma nuk dihet edhe sa gjenerata nxënësish do të përmbyllin arsimin e mesëm në gjimnazin e improvizuar “Sami Frashëri” i...
Lajme të ngjajshme Aktuale

Escobar e Lajçak bëjnë bashkë opozitën në Zyrën e BE-së

Drejtori i Endokrinologjisë nuk i frikësohet shkarkimit: E dimë se pozicioni ynë është i përkohshëm

Çair, promovohet klubi i çiklizmit “Arbër Shaqiri”

Eksodi dhe braktiisja e vendlindjes po faktohet në shifra edhe në regjistrimin e nxënësve në klasën e parë në SHFK”Nuri...
Lajme të ngjajshme Aktuale

Escobar e Lajçak bëjnë bashkë opozitën në Zyrën e BE-së

Drejtori i Endokrinologjisë nuk i frikësohet shkarkimit: E dimë se pozicioni ynë është i përkohshëm

Çair, promovohet klubi i çiklizmit “Arbër Shaqiri”

Albulena Miftari është një vajzë nga Mitrovica, e cila përkundër përpjekjes maksimale për të qenë studente e Universitetit të Prishtinës...
Lajme të ngjajshme Aktuale

Escobar e Lajçak bëjnë bashkë opozitën në Zyrën e BE-së

Drejtori i Endokrinologjisë nuk i frikësohet shkarkimit: E dimë se pozicioni ynë është i përkohshëm

Çair, promovohet klubi i çiklizmit “Arbër Shaqiri”

Në fund të viti të kaluar shkollor 2021/22 është regjistruar ulje e numrit të nxënësve në arsimin fillor dhe të...
Lajme të ngjajshme Aktuale

Escobar e Lajçak bëjnë bashkë opozitën në Zyrën e BE-së

Drejtori i Endokrinologjisë nuk i frikësohet shkarkimit: E dimë se pozicioni ynë është i përkohshëm

Çair, promovohet klubi i çiklizmit “Arbër Shaqiri”

E dërgoi në shkollë për të mësuar, por u kthye i lënduar. Kjo pasi, sipas Sinan Ibishit, mësuesja ka sulmuar...
Lajme të ngjajshme Aktuale

Escobar e Lajçak bëjnë bashkë opozitën në Zyrën e BE-së

Drejtori i Endokrinologjisë nuk i frikësohet shkarkimit: E dimë se pozicioni ynë është i përkohshëm

Çair, promovohet klubi i çiklizmit “Arbër Shaqiri”

Në garat e diturisë të zhvilluara në SHMQSH “Marija Kiri Skllodovska”- Shkup nga 25 shkolla të qytetit të Shkupit kanë...
Lajme të ngjajshme Ars-Kult

Escobar e Lajçak bëjnë bashkë opozitën në Zyrën e BE-së

Drejtori i Endokrinologjisë nuk i frikësohet shkarkimit: E dimë se pozicioni ynë është i përkohshëm

Çair, promovohet klubi i çiklizmit “Arbër Shaqiri”

Nxënësi i Klasës së Gjashtë të Shkollës fillore “Naim Frasheri” nga Tetova, Drin Imeri, ka fituar çmimin e parë në...
Lajme të ngjajshme Ars-Kult

Escobar e Lajçak bëjnë bashkë opozitën në Zyrën e BE-së

Drejtori i Endokrinologjisë nuk i frikësohet shkarkimit: E dimë se pozicioni ynë është i përkohshëm

Çair, promovohet klubi i çiklizmit “Arbër Shaqiri”

Sot mbushen 80 vjet që nga emisioni i parë i Zërit të Amerikës në gjuhën shqipe. Më 13 maj të...
Lajme të ngjajshme Ars-Kult

Escobar e Lajçak bëjnë bashkë opozitën në Zyrën e BE-së

Drejtori i Endokrinologjisë nuk i frikësohet shkarkimit: E dimë se pozicioni ynë është i përkohshëm

Çair, promovohet klubi i çiklizmit “Arbër Shaqiri”

ME TE LEXUARA

2 orë
Sot hapet panairi i librit “Prishtina 2023”
2 orë
Dëshmia e rrallë e gazetares: Si na shpëtoi Dritëro Agolli, kur na dënuan me gjashtë muaj në prodhim, pasi te dokumentari për uzinën ‘Enver’ kishim nxjerrë…
1 ditë
Sekretarja britanike i quajti emigrantët shqiptarë kriminelë, reagon Dua Lipa
1 ditë
BE-ja i dhuron 621 mijë € Bibliotekës Kombëtare të Shqipërisë për restaurimin e librave
1 ditë
Ish-konsullata italiane qendër arti, Shkodrës i shtohen institucionet e kulturës (VIDEO)

TË FUNDIT

2 orë
Sot hapet panairi i librit “Prishtina 2023”
2 orë
Dëshmia e rrallë e gazetares: Si na shpëtoi Dritëro Agolli, kur na dënuan me gjashtë muaj në prodhim, pasi te dokumentari për uzinën ‘Enver’ kishim nxjerrë…
1 ditë
Sekretarja britanike i quajti emigrantët shqiptarë kriminelë, reagon Dua Lipa
1 ditë
BE-ja i dhuron 621 mijë € Bibliotekës Kombëtare të Shqipërisë për restaurimin e librave
1 ditë
Ish-konsullata italiane qendër arti, Shkodrës i shtohen institucionet e kulturës (VIDEO)