Arsimi në Dibër ende s’më ka shpërblyer, por më shpërbleu armata e nxanësve

Sazan Prapaniku

Arsimi në Dibër ende smë ka shpërblyer, kurse më shpërbleu armata e nxanësve 2 herë me thirrjen për Protestë qark qendrës së Dibrës v. 2004 dhe nënshkrimeve në Gjmnaz 2012|’13 ku e hoqëm së bashku Gjimnazin me EMËR e BUSTË,e hoqëm dhe e ZHDUKËM ” Zdravko Çoçkovskin” si retardant psiqik i vetvrarë në kasermën e Manastirit në mes Janari( 17) 1946 e të shpallur ” Deshmor”. Në 9 Maj ( ditë kjo “fitore “ndaj fashoizmit) mësimdhënësit dilnin e i vendosnin lule e kunora Krye BUDALLAIT psikopat -Zdravko nga vb. i ilindenit ku ndizen çiri për të stresuarit edhe sot. Nejse… të shkuara që duhet kujtuar !!!
Shpërblimin e parë për veprimtari PUNE Profesionsle të dytë “hobi ” si Komentator futballi në Radio “Merlin”-Dibër dhe ” Dibra-TV” për KF Korabi e mora në ” 💯 vjetorin ” nga KF-KORABI i Dibrës Madhe me Prsident-Abib Klopçishta si ish 📖 nx. im !
NAQETA 🤝
– KF-Korabi !
– Tifozë-Sokola: Bujar, Kuka 1 e 2 si kryepleq..!
– Naqeta -Futballistë së të gjitha gjeneratave !
– Përkulje për t’Paqtit 🙏
KF KORABI 1921- 2021, lojtarët, drejtuesit, tifozët, ndigjuesit në transmetime dhe tanë sportdashësit bëfshin vitet e 💯 vjetorit tënd, kurse KF KORABI jetofsh me Malin KORAB në Mivjeçarë e sa të ketë JETË 🦅🙏