Arsovska deklarohet pse nuk u vazhduan kontratat për 33 persona:S’bëhet fjalë për përkatësi etnike

Kryetarja e Qytetit të Shkupit Danella Arsova në një prononcim për media sot deklaroi se personave që nuk iu është vazdhuar kontrata në NP Hiogjiena Komunale është përshkak se nuk janë paraqitur në punë dhe se udhëheqësia ska qenë e kënaqur me to.

Udhëheqesia nuk ka qenë e kënaqur me to dhe se ato skanë qenë në punë nuk bëhet fjalë për etnikum sepse ka persona të të gjithë etniteteve po bëhet fjalë për persona qe nuk janë paraqitur në punë deklaroi Arsovska. përcjell KlanM.

Nëse dikush mendon se këto persona duhet përkrahur që të mos shkojnë në punë të mos kryejnë detyrat e tyre, të sillen në mënyrë se si janë sjellur deri tani, këtë duhet ta thotë me zë. Ne mandatin tonë e kemi marrë që qytetarëve tu ofrohen shërbimet më të mira dhe gjatë kësaj të mos ketë shpenzime joproduktive nga persona që nuk e kryejnë detyrën e vet”, deklaroi Arsovska.

Në mes tjerash Danella theksoi se në mandatin tonë e kemi marrë nga qytetarët dhe se përgjegjësia në fund është e jona dhe se të gjithë institucionet duhet të fillojnë të realizojnë këtë reforma që po bëhen në Higjienën Komunale./KlanMacedonia/

 

“Kryesia e ndërmarrjes gënjen”, reagojnë 32 punonjësit e larguar shqiptarë nga N.P. “Higjienës Komunale”-Shkup