Arsovska deklarohet pse nuk u vazhduan kontratat për 33 persona:S’bëhet fjalë për përkatësi etnike

Kryetarja e Qytetit të Shkupit Danella Arsova në një prononcim për media sot deklaroi se personave që nuk iu është vazdhuar kontrata në NP Hiogjiena Komunale është përshkak se nuk janë paraqitur në punë dhe se udhëheqësia ska qenë e kënaqur me to. Udhëheqesia nuk ka qenë e kënaqur me to dhe se ato skanë … Continue reading Arsovska deklarohet pse nuk u vazhduan kontratat për 33 persona:S’bëhet fjalë për përkatësi etnike