ASH: Drejtësia të mos jetë selektive, të hetohen edhe zyrtarët e BDI-së

0

“Përshëndesim vendimin e Prokurorisë për të zbardhur dhe hetuar në tërësi rastin “Zhvatja” duke i dërguar në bankën e të akuzuarve të gjithë përgjegjësit e këtij skandali përfshirë edhe Prokuroren Katica Janeva. Bëjmë thirrje institucioneve kompetente të drejtësisë që ti hetoje te gjitha lëndët tjera të hapura nga Institucionet e drejtësisë ku bëjnë pjesë edhe zyrtarët e BDI, duke filluar nga rasti i Magjar Telekomit, Pacientit, Titanik3 dhe ai i aferës në Fondin Pensional Invalidor dhe shumë raste tjera. Nëse pretendojmë të kemi drejtësi të plotë, ajo nuk duhet te jete selektive, dhe vetëm ndaj gjysmës së regjimit, por te jete plotë dhe e pakpromis pa kursyer askënd që ka shkelur ligjin”, thuhet në reagimin e Aleancës për Shqiptarët.