ASH merr Shëndetësinë dhe Drejtësinë?

Sipas portalit maqedonas plusinfo, është arritur marrëveshja mes ASH-së dhe LSDM-së.

Krenar Lloga, do të jetë ministër i Drejtësisë dhe Fadil Cana, ministër i Shëndetësisë. Nga ana tjetër, ASH, është duke tentuar ta merr edhe Drejtorinë e të Ardhurave Publike (DAP).

Ndryshe, Lloga në këtë mandat është anëtar i KSHZ-së, ndërsa Dr. Cana është infektolog në Klinikën për Sëmundje Infektive në Shkup.