ASH+LB+Alternativa+Blerim Reka = 120.000 vota.

0

Bekim Tateshi
Pas dr. Ziadin Selës dhe prof. Fadil Zendelit, në një të ardhme të afërt (sa më shpejtë, më mirë), pres të reflektojnë burrërisht dhe pozitivisht, prof. Bilall Kasami, Afrim Gashi dhe prof.dr.Blerim Reka dhe të rrumbullaksohet formimi i një Fronti opozitar shqiptar kundrejt Ilinditasve me luan të zgjebosur dhe satelitëve jonatyror të tyre.
Pra, ASH+LB+Alternativa+Blerim Reka = 120.000 vota.