Audi ka prezantuar A6 e-tron dhe ka njoftuar inovacione ‘të nxehta’ (VIDEO)

Audi ka zbuluar Audi A6 e-tron në një edicion koncept në Motor Show të Shangait, duke njoftuar ardhjen e modeleve të reja elektrike.

E vetmja gjë e përbashkët me emrin me modelin që shumë e perceptojnë si më të mirën në segment janë dimensionet. Koncepti ka 4.96 m gjatësi, është 1.96 m i gjerë dhe 1.44 m i lartë. Është e rëndësishme që përdor platformën PPE (Premium Platform Electric), e cila në të ardhmen, përveç këtij modeli, do të përdoret nga Q5 i ri dhe Q6.