Austria, Hahn e Mogherini injorojnë premtimin e BE në 2005 për mos ndryshim të kufijve të Kosovës

0

Tre vite para shpalljes së pavarësisë kryeministrat dhe kryetarët e vendeve anëtare të Bashkimit Evropian patën thënë prerazi në një samit të mbajtur në Bruksel se kufijtë e Kosovës janë të paprekshëm, ndërsa tash disa vende anëtare si Austria dhe zyrtarë të Komisionit Evropian siç janë Johannes Hahn dhe Federica Mogherini nuk po i përmbahen këtij qëndrimi të vitit 2005./dtt-net.com